Ilmastointihuolto Vantaa

Autohuolto Liede tekee auton ilmastointihuoltoja ja ilmastointilaitteiden korjauksia tinkimättömällä ammattitaidolla. Ilmastointihuolto auttaa pitämään auton ilmastointilaitteen kunnossa.

Käytössämme on myös uudempiin autoihin sopiva ympäristöystävällinen R1234YF-kylmäaine.

Ilmastointihuolto on hyvä tehdä säännöllisesti

Ilmastointilaite tulisi huoltaa säännöllisesti määräaikaishuollon yhteydessä, jossa kylmä- ja voiteluaineiden määrät ja järjestelmän yleinen kunto tarkistetaan. Ilmastointilaitetta olisi hyvä käyttää myös talvella, jotta se pysyy paremmin kunnossa.

Ilmastointi vaatii ajoittain huoltoa

Järjestelmän paineistettu kaasu saattaa vuotaa hiljalleen tiivisteistä heikentäen ilmastoinnin tehoa. Samoin voiteluaineena järjestelmässä käytetty öljy pitää tarkistaa ja lisäyksestä huolehtia.
Mahdolliset vuodot selviävät helposti, ilmastointijärjestelmään lisättävän väriaineen avulla. Tällä säästetään työaikaa ja kustannuksia vianhaussa sekä korjauksissa.

Auton sisälle saattaa ajoittain tulla epämiellyttävää hajua ilmastointijärjestelmästä. Tällöin olisi hyvä suorittaa desinfiointi, jonka tarkoituksena on puhdistaa jäähdytyskenno ja ilmastointikanavat.

Auton raitisilmasuodatin kannattaa vaihtaa huollon yhteydessä

Joidenkin automallien ilmastointilaitteen huoltoväli saattaa olla niin pitkä, että ainakin raitisilmasuodatin olisi hyvä vaihtaa vuosittain. Auton raitisilmasuodatin estää mm. pölyn, otsonien, pakokaasun ja epäpuhtauksien pääsyn auton sisäilmaan.

Suodattimen säännöllinen vaihtaminen parantaa tehokkaasti auton sisäilman laatua ja samalla poistaa epämiellyttävät hajut ja epäpuhtaudet. Raitisilmasuodatinta suositellaan vaihdettavaksi kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin tai ainakin 15 000 ajokilometrin välein.

Merkit jolloin auton raitisilmasuodatin kannattaa vaihtaa:

  • Lasit huurtuvat nopeasti.
  • Ilmastoinnin puhallin ei tunnu toimivan.
  • Auton sisäilma haisee tunkkaiselta.
  • Auton sisätilat eivät lämpene kunnolla.

 

Asiakkaidemme antamia GOOGLE arvosteluita

Anna oma arviosi saamastasi palvelusta täällä

Asentaja haisi hikikuselle.

Kari Vallasmaa Avatar Kari Vallasmaa
03.06.2020

Hyvä ja luotettava huolto

Leif Ekroth Avatar Leif Ekroth
08.01.2022

Loistavaa palvelua ja autokin tuli kuntoon.

futsalreferee Avatar futsalreferee
08.01.2021

Pyydä meiltä tarjous

Lomakkeellamme voit näppärästi kysyä hinta- tai aika-arviota autosi huolto- tai korjaustöistä. Voit myös tiedustella vapaita aikoja huoltokorjaamolle.

    Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii evästeiden hyväksymisen!

    Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.