Muut autohuoltopalvelut Vantaa

Ohjauskulmansäädöt

Tuntuuko autosi ajossa levottomalta, ohjaus vetelee ja renkaat kuluvat epätasaisesti? Vika on todennäköisesti auton ohjauskulmissa. Ohjauskulmien muutoksen voi todeta myös renkaan ulkosyrjän kulumisena joko toiselta tai molemmilta puolilta.

Tavallisesti ohjauskulmien muuttumisen syynä on pyörään kohdistunut kova isku, eikä iskun tarvitse edes olla kovin kova, kun ohjauskulmat saattavat muuttua tarpeeksi ja tällöin on syytä käyttää auto meillä nelipyöräsuuntauksessa. Syynä ohjauskulmien muutokseen saattaa olla myös ajokilometreistä ja auton iästä johtuva aivan normaali nivelten kuluminen. Joka tapauksessa väärillä ohjauskulmilla kulkeva auto on arvaamaton ja aina riskialttiimpi onnettomuuksille.

Nykyaikaisilla laserlaitteillamme ohjauskulmien säädöt saadaan prikulleen paikoilleen ja kulkukulmat, eli etu- ja takapyörien suhde toisiinsa tarkastetaan.

Iskunvaimentimet

Ohjauskulmien säätöjen lisäksi tärkeää on myös tarkistaa aika-ajoin auton iskunvaimennus. Hyvin toimivat iskunvaimentimet takaavat auton renkaille parhaan mahdollisen otteen tiehen. Huonot ja kuluneet iskunvaimentimet ovat väärien ohjauskulmien tapaan riski liikenneturvallisuudelle.

Iskunvaimentimen toimintatehon heikentymisen voi todeta auton hallittavuuden selkeänä huonontumisena. Auton keinahtelun ja värähtelyjen takia renkaiden ote tiehen huononee, jonka seurauksena auton ohjattavuus heikkenee, jarrutusmatka pitenee, renkaat kuluvat epätasaisesti ja alustan kuluvat nivelet rasittuvat.

Juuri sinun autoosi parhaiten sopivien uusien iskunvaimentimien asennus onnistuu meillä vaivattoman nopeasti ja vaivattomasti.

 

Asiakkaidemme antamia GOOGLE arvosteluita

Anna oma arviosi saamastasi palvelusta täällä

Loistava palvelu, ammattitaitoinen asentajaporukka. Kaikki autoni siellä käyttänyt huollossa, ei voi kun kehua.

VanhaKunnon Masa Avatar VanhaKunnon Masa
05.05.2021

Hyvä

Peeter Ivanov Avatar Peeter Ivanov
03.06.2019

Ajan sai sovittua nopealla aikataululla vianhakua varten. Kuvailemaani ongelmaan paneuduttiin asentajien toimesta kunnolla. Varsinainen vika jäi auki, jos sitä nyt koskaan olikaan, mutta reiluutta osoittaen tästä selvitystyöstä ei myöskään veloitettu mitään. Asioin jatkossakin kun tarve vaatii.

Tuomas Yrjänheikki Avatar Tuomas Yrjänheikki
08.01.2020

Pyydä meiltä tarjous

Lomakkeellamme voit näppärästi kysyä hinta- tai aika-arviota autosi huolto- tai korjaustöistä. Voit myös tiedustella vapaita aikoja huoltokorjaamolle.

    Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii evästeiden hyväksymisen!

    Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.