Muut autohuoltopalvelut

Muut autohuoltopalvelut Vantaa

Autohuolto Liede on täydenpalvelun autohuolto Vantaalla, jonka muut autohuoltopalvelut ovat ohjauskulmansäädöt ja iskunvaimentimet.

Ohjauskulmansäädöt

Tuntuuko autosi ajossa levottomalta, ohjaus vetelee ja renkaat kuluvat epätasaisesti? Vika on todennäköisesti auton ohjauskulmissa. Ohjauskulmien muutoksen voi todeta myös renkaan ulkosyrjän kulumisena joko toiselta tai molemmilta puolilta.

Tavallisesti ohjauskulmien muuttumisen syynä on pyörään kohdistunut kova isku, eikä iskun tarvitse edes olla kovin kova, kun ohjauskulmat saattavat muuttua tarpeeksi ja tällöin on syytä käyttää auto meillä nelipyöräsuuntauksessa. Syynä ohjauskulmien muutokseen saattaa olla myös ajokilometreistä ja auton iästä johtuva aivan normaali nivelten kuluminen. Joka tapauksessa väärillä ohjauskulmilla kulkeva auto on arvaamaton ja aina riskialttiimpi onnettomuuksille.

Nykyaikaisilla laserlaitteillamme ohjauskulmien säädöt saadaan prikulleen paikoilleen ja kulkukulmat, eli etu- ja takapyörien suhde toisiinsa tarkastetaan.

Iskunvaimentimet

Ohjauskulmien säätöjen lisäksi tärkeää on myös tarkistaa aika-ajoin auton iskunvaimennus. Hyvin toimivat iskunvaimentimet takaavat auton renkaille parhaan mahdollisen otteen tiehen. Huonot ja kuluneet iskunvaimentimet ovat väärien ohjauskulmien tapaan riski liikenneturvallisuudelle.

Iskunvaimentimen toimintatehon heikentymisen voi todeta auton hallittavuuden selkeänä huonontumisena. Auton keinahtelun ja värähtelyjen takia renkaiden ote tiehen huononee, jonka seurauksena auton ohjattavuus heikkenee, jarrutusmatka pitenee, renkaat kuluvat epätasaisesti ja alustan kuluvat nivelet rasittuvat.

Juuri sinun autoosi parhaiten sopivien uusien iskunvaimentimien asennus onnistuu meillä vaivattoman nopeasti ja vaivattomasti.

Asiakkaidemme antamia GOOGLE arvosteluita

Anna oma arviosi saamastasi palvelusta täällä

Hyvä ja luotettava huolto

Leif Ekroth Avatar Leif Ekroth
08.01.2022

Asentaja haisi hikikuselle.

Kari Vallasmaa Avatar Kari Vallasmaa
08.01.2021

Tässä paikassa huijataan,vaihtoivat turhia osia autoon ja vanhoja ei löytyny enään. EN suosittele missään tapauksessa,palvelu todella huonoa

Roni turhanen Avatar Roni turhanen
08.01.2021

Pyydä meiltä tarjous

Lomakkeellamme voit näppärästi kysyä hinta- tai aika-arviota autosi huolto- tai korjaustöistä. Voit myös tiedustella vapaita aikoja huoltokorjaamolle.

    Lähetä pikaviesti

    Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.