Tuulilasit

Tuulilasit Vantaa

Autohuolto Liede huoltaa ja asentaa tuulilasit viimeisimmällä tekniikalla, tiedolla, koulutuksella ja ammattitaidolla Vantaalla.

Tuulilasit kiinnitetään yhä useammin ajoneuvon runkoon

Tuulilasin merkitys osana modernia autoa kasvaa jatkuvasti. Se ei johdu ainoastaan kehittyneemmästä ajoneuvojen muotoilusta, vaan myös uusista teknisistä ratkaisuista, kuten heijastuksenehkäisytekniikoista, sadeantureista ja painetuista antenneista.

Koska autoinsinöörit ovat onnistuneet pienentämään ajoneuvojen painoa entisestään, ja tuulilaseja ja takaikkunoita kiinnitetään yhä useammin ajoneuvon runkoon, lasista on tullut tärkeä osa ajoneuvon rakennetta. 

Tuulilasilla on kaksi tärkeää tehtävää

Onnettomuuden tapahtuessa tuulilasilla on kaksi tärkeää tehtävää: säilyttää mahdollisimman hyvä rakenteellinen lujuus törmäyksen aikana ja estää kuljettajaa ja matkustajia sinkoutumasta ulos ajoneuvosta.

Tuulilasit on asennettava laatuvaatimusten mukaisesti

Nykyisin markkinoilla myydään muiden kuin alkuperäosavalmistajien valmistamia tuulilaseja. Näillä valmistajilla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta ajoneuvovalmistajien tiukkojen vaatimusten täyttämisestä, eikä heillä ole useinkaan käytössään riittävää tekniikkaa, eivätkä he noudata tarvittavia vaatimuksia. Ongelma on kasvussa, sillä yhä useammat tuulilasit sisältävät uusia tekniikoita ulottuen tärkeimpien lasinvalmistajien muotoilu- ja valmistustekniikoihin.

Kaikkien ajoneuvoihin asennettavien lasien on ehdottomasti täytettävä alkuperäosille asetetut vaatimukset. Laatuvaatimusten noudattamatta jättäminen saattaa vaarantaa kuljettajien ja matkustajien turvallisuuden.

Tuulilasin hinta

Tuulilasin hinta vaihtelee huomattavasti riippuen automerkistä ja mallista, samoin tuulilasin hintaan vaikuttavat suuresti lasissa olevat lisäominaisuudet kuten lämmitys, solar pinnoitteet, sadetunnistinlinssit ym.

Ota yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen, jossa tuulilasin hinnan lisäksi huomioidaan tuulilasin asennus sekä tarvittavat lisätarvikkeet kuten tuulilasin asennuslistat, tuulilasin kiinnikkeet sekä mahdolliset sensoritarvikkeet.

Asiakkaidemme antamia GOOGLE arvosteluita

Anna oma arviosi saamastasi palvelusta täällä

Ajan sai sovittua nopealla aikataululla vianhakua varten. Kuvailemaani ongelmaan paneuduttiin asentajien toimesta kunnolla. Varsinainen vika jäi auki, jos sitä nyt koskaan olikaan, mutta reiluutta osoittaen tästä selvitystyöstä ei myöskään veloitettu mitään. Asioin jatkossakin kun tarve vaatii.

Tuomas Yrjänheikki Avatar Tuomas Yrjänheikki
08.01.2020

Parkano

veikko urho Avatar veikko urho
08.01.2018

Hyvä

Peeter Ivanov Avatar Peeter Ivanov
08.01.2020

Pyydä meiltä tarjous

Lomakkeellamme voit näppärästi kysyä hinta- tai aika-arviota autosi huolto- tai korjaustöistä. Voit myös tiedustella vapaita aikoja huoltokorjaamolle.

    Lähetä pikaviesti

    Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.